maandag 15 september 2008

the snuff reels. (niku daruma)

Image Hosted by ImageShack.us
jaar: 1998
genre: gore, torture, asian
regiseur: Tamakichi Anaru
cast:Kanako Ooba, Kikurin, Tamakichi Anaru, Yuuji Kitano

Kana is een amateir pornoster. op een dag maakt ze een afspraak met enkele mannen om een nieuwe film te draaien. wanneer de scenes iets te hardhandig worden wil ze opstappen. ze krijgt een klap op het hoofd en wanneer ze bij komt ondekt ze dat ze de hoofdrol mag spelen in een snuff film.

the snuff reels heeft dus een heel basic verhaal. haast nog simpeler dan we gewoon zijn van andere asian torture films zoals bijvoorbeeld flowers of flesh and blood. het lijden van kana wordt er alleszins niet minder op.
na enkele sexscene's waarbij op traditionele japanse wijze de genitalien worden gecensureerd, begint dus het goordere werk. Kana's ledematen worden verwijderd. haar tong wordt met een fruitschilmesje afgeschraapt, en ze wordt nog eens lekker gepakt in een snee in haar buik.
Dat is dus een van die typische voorbeelden van de dualiteit van de japanse moraal. een geslachtsdeel laten zien? ho maar!, Maar de gruwelijkste martelingen ondergaan? Ja graag. Ik vraag me soms af wat die japaners bezield.
the snuff reels is dus weerom een filmpje voor wie houdt van het zwaardere werk.
tot slot nog even deze kleine anecdote. enkele jaren geleden maakte ik een kopietje van deze film voor een vriend van mij. Tijdens een feestje had hij deze film afgespeeld voor de aanwezige mensen. later die week kwam iemand mij vertellen dat hij afgelopen weekend "een echte snuff film" had gezien. U bent gewaarschuwd.
score 4 op 4

Geen opmerkingen: