vrijdag 12 september 2008

slaughtered vomit dolls

Image Hosted by ImageShack.us
jaar: 2006
genre: vomit gore(!)
regiseur: Lucifer Valentine
cast: Ameara Lavey

Iedereen weet dat ik dol ben op vieze filmpjes, maar dit is toch wel heel ranzig. S.V.D. bestaat voor 33 procent uit een naakt wijfje dat tegen de camera staat te lullen, 33 procent uit het uitkotsen van diverse substanties, en 33 procent uit bloederige scene's. Het overige procentje is voor de aftiteling hehe. Het verhaal (of wat ervoor door gaat) gaat als volgt:
De 19 jarige Angela Aberdeen loopt van huis weg om een cariere te beginnen als stripper/prostitué. Ze komt echter terecht in een satanische sekte en algauw bevindt ze zich in een neerwaartse spiraal van drugs en geweld. Euh, klinkt goed, maar in de praktijk valt er van dit verhaal niets te merken. Lucifer valentine (what's in a name?) houdt er namelijk nogal kunstzinnige ideeen op na om te vertellen, filmen en monteren zodat het geheel totaal onvolgbaar wordt.
Is S.V.D dan een slechte film? Ik zou het niet weten. De naaktscenes zijn nauwelijks het bekijken waard. De bloederige scene's zijn dan weer iets beter, maar waar deze film echt scoort zijn de kots scene's. Vanuit alle hoeken komt het. Golven en golven kots. Op mensen, op glazen salontafeltjes, in een bokaal gemengd met bloed om vervolgens weer op te drinken en nog eens uit te kotsen.je moet al over een sterke maag beschikken , of zoals ik, compleet afgestompt zijn om dit filmpje uit te kijken. Een doosje motilium en een fles pepto-bismol bij de hand hebben helpt ook. Een score geven is dan ook moeilijk. Van mij krijgen ze alvast een 3 op 4 voor de originaliteit, en ik kijk al rijkhalzend uit naar het opkomende vervolg, Regoregitated Sacrifice. S.V.D is tenslotte deel 1 van een trilogie. Het kan niet op.
score 3 op 4

Geen opmerkingen: