zondag 11 oktober 2009

squirmfest

jaar: 1989
genre: adult, vomit gore
regiseur: ?
cast: ?

onlangs zat ik terug te deken aan de nacht van de wansmaak, en dat deze toch niet zo wansmakelijk was als je zou vermoeden. toen iemand mij onlangs vroeg om binnenkort eens een filmavond te organiseren, toen dacht ik onmiddelijk "Ik maak er een echte nacht van de wansmaak van!"
een kleine vertoning met drie niet al te langdurige films zou ideaal zijn. als opener zou ik het perverse psycho the snuff reels spelen (zie blog) gevolgd door de al even wanstaltige film regoregitated sacrifice (eveneens zie blog) met als ultieme afsluiter deze squirmfest.
dat ze in japan de meest walgelijke soorten films maken, dat is alom geweten. en deze gaat er zelfs voor mij zwaar over; feitelijk kan je dit nauwelijks nog een film noemen aangezien het meer een vorm van fetishistische porno betreft. enfin, ik heb het dan toch maar in mijn collectie.
in squirmfest zien we een aziatische dame die zich verlustigt aan het eten van diverse nog steeds levende wormen en noedels. na dit feestmaal gaat ze een beetje ontspannen piano zitten spelen op een bankje met een gat in, zodat ze gemakkelijk haar gevoeg kan doen, en een enorme hoop str*nt uitspuit middels een lavement, waarin maden en parasieten rondkruipen. en ja hoor, met een vork begint ze de meest smakelijke hapjes eruit te halen om ze al dan niet te frituren. er volgen nog een paar lavementen, een blender met bloedzuigers en kakkerlakken en urine wordt gemixt en opgedronken, er wordt een beetje ges*kst en in mekaars mond gekakt, en dan is de film gedaan.
tja, hier kan je dus echt niks zinnigs over vertellen. alleen dat het ultra ultra walgelijk is, en zeker niet geschikt voor gevoelige kijkers. dus na enig beraad heb ik besloten deze toch maar niet op te nemen in mijn persoonlijke nacht van de wansmaak. ik vrees dat anders mijn gasten hun kommetjes chips niet zullen aanraken.
score : buiten categorie
ps, geloof het of nit, maar ondertussen is er ook een squirmfest 2, voor hen die het allemaal nog net niet vies genoeg vonden.

Geen opmerkingen: